Collegium Masonicum Oost 2024

Op zaterdag 3 en zondag 4 februari 2024, verwelkomen we je graag op de 23ste editie van het Collegium Masonicum Oost, een inspirerend evenement dat speciaal voor Leerling-, Gezel-, en Meester vrijmetselaren.

Rituelen, symboliek & samenleving

Deel mee aan boeiende gesprekken en diepgaande verkenningen van de vrijmetselarij. Tijdens ons programma kun je twee vragen inbrengen die betrekking hebben op diverse aspecten van onze traditie. Deze vragen worden onderverdeeld in de thema’s ‘Ritualen en Symboliek’, ‘Organisatie’, en ‘Vrijmetselarij en Samenleving’. Wat ons onderscheidt, is ons motto: “Geen discussie, alleen bijdragen.” We richten ons op het delen van perspectieven en het vergelijken van standpunten, in plaats van het zoeken naar eenduidige antwoorden.

Het Bosgoed

Dit boeiende evenement vindt plaats in het Allegoeds Groepshotel ‘Het Bosgoed,’ gelegen aan de betoverende Molenweg 49 in Lunteren. We hebben ervoor gezorgd dat alles tot in de puntjes is geregeld, inclusief heerlijke maaltijden. De kosten zijn € 175,- per persoon voor een 1-persoonskamer of € 145,- per persoon voor een 2-persoonskamer. Deze tarieven zijn ter plaatse te voldoen aan het einde van de bijeenkomst. Inbegrepen in deze prijs zijn een smakelijke lunch en een weelderig drie-gangen diner op zaterdag, evenals een uitgebreid ontbijtbuffet en lunch op zondag.

Schrijf je in

We nodigen je van harte uit om je aan te melden voor dit Collegium Masonicum 2024. De inschrijvingen sluiten op 12 januari 2024. Om je aan te melden, stuur een e-mail  met daarin je naam, adres, de Loge waartoe je behoort en je huidige graad.

Houd er rekening mee dat we slechts plaats hebben voor een selecte groep van 30 deelnemers, dus wacht niet te lang met je aanmelding. We zien er naar uit je te verwelkomen en samen een onvergetelijk weekend te beleven.