Collegium Masonicum – Oost Nederland

Op zaterdag 4 en zondag 5 februari 2023 zal de 22ste  editie van het Collegium Masonicum Oost worden georganiseerd.

Het Collegium Masonicum is een bijeenkomst voor Leerling-, Gezel- , en Meester vrijmetselaren waarbij iedere deelnemer een tweetal vragen kan inbrengen welke betrekking hebben op verschillende aspecten van de vrijmetselarij. Deze vragen worden gerubriceerd in de thema’s ‘Ritualen en Symboliek’, ‘Organisatie’, en ‘Vrijmetselarij en Samenleving’ en vervolgens besproken onder het motto “Geen discussie, alleen bijdragen”. Hierbij staat de vergelijking van standpunten centraal en niet het formuleren van eenduidige antwoorden.

Plaats van samenkomst is het Allegoeds Groepshotel ‘Het Bosgoed’ gelegen aan de Molenweg 49 te Lunteren.

De kosten bedragen € 160,- p.p. voor een 1-persoonskamer of  € 135,- p.p. voor een 2-persoonskamer ter plaatse aan het eind van de bijeenkomst te voldoen. Dit is inclusief lunch en een drie-gangen diner op zaterdag alsmede een ontbijtbuffet en lunch op zondag. Desgewenst kan ook een extra overnachting op vrijdag worden geboekt voor € 57,50.

 U kunt zich aanmelden, liefst zo spoedig mogelijk doch uiterlijk op 9 januari 2023, via emailadres haaskno@gmail.com . Het aantal deelnemers is gemaximeerd op 30 Bbr:..